
אלטמנים מבשלים חוויה
יענקל'ה וגילי אלטמן - אחים ושותפים - חיים, נושמים ויוצרים בתחום הקולינריה ותרבות האירוח מזה שלושה עשורים. אנחנו מומחים בארוחות שף, סדנאות בישול, אירועים לחברות וארגונים, משפחות ולקוחות פרטיים.
-
מי אנחנו
מי אנחנוxבגדול, יכולנו לבוא אליכם עם סיפורי ה"גדלתי על המטבח אצל סבתא שלי או גדלתי אצל שף שלימד אותי אהבת מטבח מה היא… אבל ת'כלס שנינו עובדים בתחום הזה שנקרא קולינריה מתוך אהבה והמון כבוד לתחום.
כל אחד מאיתנו בחר לו מסלול, התמחה בו, נתן את מיטב שנותיו והנה אנו שוב יחד ממש כמו בימי הנעורים משתפים פעולה כדי שאתם תיהנו מ-50 שנות ניסיון.
גילי, שף בוגר בתי ספר לבישול, פעיל במגוון מסעדות ומלונות מורה בבתי ספר לקולינריה ומנחה סדנאות בישול לטבחים.
יענקל'ה איש של בשר, סדנאות ואירוח מקים ומלווה מסעדות, עסקים ואתרי תיירות ,
בעל תואר בניהול ארגונים חי ונושם את עולם המזון .אנו מתמחים כאן אצלנו בבית בגליל ובגולן, בליווי וניהול מסעדות, קייטרינגים,
מלונות בוטיק, מתחמי אירוח סליי פיקניק לתיירות ,פריסות שטח ועוד..
-
what we do
what we dox-ארועים עסקיים-
אמנם אנו שפים ולא חייטים, אך את האירוע אנחנו תופרים בדיוק למידה שלכם. לאורך השנים פיתחנו מומחיות בהתאמת הארוחה לאופי הקבוצה שלכם תוך התחברות למוטיב הפעילות.
אנו יודעים לרקום יחד אתכם את התפריט המתאים ביותר,
ובעיקר מאמינים בבניית תפריט אישי וייחודיי לכל אירוע.
לנו אין מטבח. אנחנו מבשלים את כל התפריט טרי באתר האירוע!
ואם הזכרנו אתר לאירוע, בבקשה תאתגרו אותנו…-סיורים קולינריים-
עכו ונצרת הם הבייבי שלנו, כאן אנו חיים ונושמים קולינריה.
אם חשבתם פעם לעבור בתוך השוק ולהיות שף ליום אחד, אז זה בדיוק בשבילכם. ניקח עגלות סלים ומתכונים ונצא למסע בשוק המקומי. את הסיור בשוק אנו מציעים בשני אופנים:
1.תחרות בישול ומשימות קבוצתיות
2.הדרכה שלנו תוך מפגש עם סוחרים מקומיים ולמידה על אופי הבישול המקומי והיומי.
בשתי האפשרויות ניתן להמשיך לארוחת שף ייחודית או סדנת בישול עם מה שליקטנו בשוק היומי. בשוק של עכו נלמד על דגים ,סביצה סשימי טרטר פאייה ועוד. ובשוק של נצרת נבחן את הזהות הקולינארית הישראלית….בנוסף ניתן לשלב לאחר הסיור סדנא או ארוחות שף במתחמי אירוח בקרבת מקום אשר יארחו אותנו לפעילות קולינארית מגבשת ומהנה.
-סדנאות בישול-
אמרתם אלטמנים אמרתם סדנאות בישול. האלטמנים מציעים סדנת גיבוש במתכונת תחרות מאסטר שף או סדנת גיבוש בתפריט כתוב מראש.
סדנת גיבוש: כל קבוצה מקבלת שף צמוד, משימות הכנה, עמדות בישול ושוק מטורף של חומרי גלם. לובשים סינרים, משחיזים סכינים ויוצאים לדרך…
בסוף הסדנא יושבים לארוחת שף מלאה מדהימה אותה מכינים הצוותים בליווי של השפים בשטח.צוות השפים, שאנו בראשו, מעמיד לרשותכם ידע וניסיון עצום בהנחיית סדנאות בישול, החל משלב חלוקת החוויה בין הקבוצה ועד לעריכת השולחן וצילחות הסדנה.
אנו באלטמנים מבשלים חוויה מתמחים בסדנאות בישול מעשיות משנת 2006, כך שבשיתוף פעולה מלא אתכם אנו בונים את יום הגיבוש המושלם.
סדנאות הבישול שלנו זמינות במגוון גדול של אתרים בארץ החל מיקבים בשפלה ועד הצפון הרחוק, דרך מתחמי אירוח, מועדונים, חופי הכנרת ועוד…
אנו מגיעים עם כל הציוד הדרוש – סירים ומחבתות, כלי הבישול, עמדות גריל גז, וגם עם חומרי הגלם לטובת הסדנה, תבלינים, ירקות, פירות, רטבים, בשרים, דגים ועוד
סדנאות הבישול שלנו מתאימות לקבוצות גדולות כקטנות ואנו יודעים להשתלב במהלך פעילויות שונות או כחלק עיקרי של יום הפעילות .
לסדנאות הבישול שלנו ניתן ורצוי לצרף צילום מקצועי וסרטוני תדמית אשר נשארים כמתנה ייחודית לחברה.-ליווי קולינרי-
אנו מתמחים כאן אצלנו בבית בגליל ובגולן, בליווי וניהול מסעדות, קייטרינגים, מלונות בוטיק, מתחמי אירוח לתיירות ,פריסות שטח ועוד..
יחד עם הניסיון הרב שצברנו במשך השנים בתחום המסעדנות והאירוח אנו מציעים לכם מגוון שירותי ייעוץ בתחום העסקי והקולינרי אשר יעזרו לפתח ולקדם את העסק שלכם:
-בחינת כדאיות כלכלית תכנית עסקית.
-מיקוד קונספט.
-שיתופי פעולה תיירותיים ועסקיים.
-חיבור למלווים עסקיים נוספים.
-כתיבת תפריטים.
-עזרה בגיוס צוותים.
-הכשרה.
-עמידה יחד מול הרשויות.
-ספקים וציוד.
-ליווי לאורך זמן.
- x